Personvernerklæring

Ved å besøke og bruke dette nettstedet godtar du vilkårene som er gitt nedenfor.

Rettigheter
Spåtind1414 har alle rettigheter til dette nettstedet og innholdet som publiseres her. Innhold, utforming og data på nettstedet er beskyttet etter åndsverkloven og annen lovgivning. Rettigheter til alle produkt- og selskapsnavn, logoer og merkenavn på nettstedet eies av bedriften som eier nettstedet. Innholdet kan ikke endres, reproduseres, offentliggjøres, distribueres eller for øvrig anvendes for offentlige eller kommersielle forhold uten tillatelse. Ta i så fall kontakt.

Ansvar for innhold på nettstedet
Spåtind1414 er ansvarlig for det innhold organisasjonen publiserer på nettstedet. Vi tar ikke ansvar for unøyaktigheter og utelatelser i innholdet eller for at det til enhver tid er oppdatert. Vi kan når som helst helt eller delvis endre eller fjerne innholdet.

Enhver beslutning du måtte ta som følge av innholdet, er på eget ansvar. Bedriften kan ikke garantere at nettstedet ikke inneholder virus eller skadelige elementer forøvrig.

Ingen registrering ved anonymt besøk
Dersom du besøker spatind1414.no blir det ikke registrert opplysninger om deg med mindre du selv aktivt legger inn opplysninger om deg selv. Ved besøk vil våre web-servere bare registrere IP-adressen din for å kunne telle antall besøk, gjennomsnittstiden per besøk, hvilke sider som blir besøkt og liknende. Statistikken bruker vi til å analysere bruken av nettstedet og bedre kvaliteten på innholdet.

Registrering av opplysninger om deg
I de tilfeller der du ønsker å melde deg på nyhetsbrev eller fylle inn skjema for mer informasjon om hva bedriften tilbyr vil vi be deg om å registrere personopplysninger for å kunne gi deg nødvendig oppfølging.

Kommunikasjon med deg
Avhengig av formålet med registreringen av opplysninger om deg vil vi sende deg informasjon knyttet til dette formålet. Spåtind1414 eier informasjonen som registreres via nettstedet, og ønsker å kunne sende deg for eksempel nyhetsbrev med nyheter, informasjon om våre produkter og tjenester, brukerundersøkelser eller andre meddelelser. Dersom du ønsker å motta dette, er det nødvendig at du avgir samtykke til dette når du registrerer deg.

Personopplysninger avgitt til spatind1414.no
På spatind1414.no behandler vi personopplysninger i henhold til kravene i personopplysningsloven.

Personopplysninger vil først bli registrert når du sender utfylt skjema eller ved ditt samtykke til registrering.

Du har innsynsrett i egne personopplysninger.
Hvis du ønsker at personopplysninger om deg skal rettes eller slettes fra våre arkiver kan du ta kontakt for å be om retting eller sletting.

Når vi ber deg om å registrere personopplysninger, vil de ikke bli brukt til annet enn det du samtykker til når du registrerer opplysningene. Før du samtykker skal du være informert om hva opplysningene skal brukes til (forhold knyttet nyhetsbrev, tilbakemelding om produkter og tjenester m.m).

I den grad vi vil dele personopplysninger med andre vil dette skje innenfor lovens krav, og bare med de som utfører tjenester for oss som databehandlere, for eksempel i forbindelse med elektronisk betalingsformidling. Slik tilgang gis bare der det er nødvendig, og ikke for noe annet formål enn å gi deg den behandling som er avtalt.

Vi kan i tillegg utlevere personopplysninger dersom vi er pålagt slik utlevering med hjemmel i lov eller rettslig kjennelse.

Vi har for øvrig rett til å overføre vår kundedatabase, herunder personopplysninger, til en tredjepart som helt eller delvis overtar vår virksomhet i et oppkjøp eller en delvis overdragelse.

Cookies
spatind1414.no benytter såkalte “cookies”. En cookie er en liten tekstfil som blir lagret på din harddisk av nettstedet du besøker. Filen inneholder informasjon og blir blant annet brukt til å støtte deg som bruker og til statistikk. Det medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, og gjør at vi kan tilby deg en tjeneste som virker best mulig. Funksjonen kan slås av i de fleste nettlesere gjennom et menyvalg som “innstillinger”, “sikkerhet” e.l. Dette kan imidlertid få konsekvenser for bruken av nettstedet generelt.

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

Spåtind1414 mottar og lagrer informasjon, som kan inneholde personopplysninger, fra din nettleser når du bruker våre Nettsteder. Vi anvender ulike metoder, slik som cookies og pixel tags til å samle inn denne informasjonen, som kan inkludere din (i) IP-adresse; (ii) unik cookie identifikasjonskode, cookie informasjon og informasjon om ditt apparat har programvarer som har adgang til særskilte funksjoner; (iii) maskin identifikasjon (“unique device identifier”) og maskintype; (iv) domene, nettlesertype og språk; (v) operativsystem og systeminnstillinger; (vi) land og tidssone; (vii) tidligere besøkte nettsteder; (viii) informasjon om din interaksjon med Nettstedene, slik som klikk-adferd, kjøp og indikerte preferanser; og (ix) tilgangstid og de refererende URL-ene.

Sosiale medier og markedsføring
Cookies på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan tilpasse annonseringen bedre i forhold til dine interesser, både innenfor og utenfor dette nettstedet. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Dersom du deaktiverer disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre sosiale nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.

Funksjonalitet på siden
Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

Kontaktinformasjon
Vedrørende spørsmål om generelt innhold og bruk, kontakt nettstedets webredaksjon.