påsken i Synnfjell

Påsken i Synnfjell

Påsken i Synnfjell kan anbefales. Det er kun en uke til påske og i Synnfjell ligger snøen fortsatt. Selv om det har vært mildvær i det siste og snøen gradvis blir borte tror vi det holder til påske. Yr melder om klart og kaldt vær neste uke, noe som er en stor fordel både for langrennsløypene og alpinsenteret. Det skjer mye på aktivitetsfronten også.

Det er fullt påskeprogram på Spåtind Sport Hotel med påskebuffet, levende musikk, påskequiz, påskeeggjakt og mye annet. På Synnfjellporten er det også påskequiz 17 april, ellers åpent i hele påsken. Synnfjellavvoen på Krokhølen er åpen i hele påsken med servering av pølser, vafler, kaffe og brus. Her går også påskeskirennet av stabelen 19 april. Hele dagen er satt av til aktiviteter og moro.

På andre siden av fjellet har Gamlestølen levende musikk og påskektiviteter, åpen fjellstogo, quiz på skjærtorsdag, barneskirenn og quiz på langfredag, påskekyllingjakt og quiz på påskeaften. Palmesøndag går det årlige skirennet Jomfruslettfjell rundt  for 35 gang, påmedingsfrist er 9.april. Lenningen fjellstue er også åpen i hele påsken.
Vi kan ikke annet enn å ønske dere velkommen til vår vakre del av fjellnorge. Velkommen til å nyte påsken i Synnfjell.